Zaterdagmiddag 22 juni begint de slotdag met het mixtoernooi. Het is dit jaar alweer de negentiende editie van deze geweldige middag. De exacte begintijd volgt nog, maar zal rond 13.00 uur zijn.

Hoe werkt het ook al weer? Vorm een gezellig team van je vriendengroep, buren, familie en/of collega’s. Denk eraan dat van de 8 spelers in het veld er altijd minstens 4 niet KNKV’ers moeten spelen. Houd dus rekening met reserves! Minimaal 10 spelers en minimaal 6 niet-KNKV’ers is geen overbodige luxe. Elk team levert ook een scheidsrechter (die in de eigen wedstrijden kan meespelen). Je mag niet in twee teams uitkomen. De minimum leeftijd voor het mixtoernooi is 13 jaar.

We strijden om de grote wisseltrofee maar gezelligheid en plezier zijn het belangrijkst. Voor vragen over het mixtoernooi kun je mailen naar: mixtoernooi@vzod.nl.

Ook zal er deze middag een stemming plaatsvinden voor alle leden van de club van 70 om met elkaar weer een mooi bestedingsdoel te bepalen. De doelen worden binnenkort bekend gemaakt.

En of je nu wel of niet meedoet met het mixtoernooi, je bent aan het eind van de middag van harte welkom bij de barbecue. Dit zal rond half zes beginnen. Je moet je hiervoor wel van tevoren opgeven. Opgave voor het mixtoernooi en de barbecue kan tot en met 12 juni via de formulieren hieronder. Let erop dat dit 2 afzonderlijke formulieren zijn welke je los van elkaar in moet vullen.


Inschrijving BBQ

Schrijf je in voor de Barbecue op de openingsdag van het seizoen


Aanmelding van:

Voor leden Club van 70 gratis

Totaal: €

Je bestelling is pas compleet als je het hiernaast getoonde bedrag hebt overgemaakt op rekening nummer NL35RABO0300167962 t.n.v Kantine VZOD


Inschrijving Mixtoernooi

Schrijf je in voor het Familie/Mixtoernooi op de slotdag van het seizoen.


SPELERS