Ondanks dat wij nog maar net in het begin van het buiten seizoen zitten, zijn wij alweer druk bezig met de afsluiting van het korfbalseizoen. Op zaterdag 25 juni houden wij weer de bekende VZOD slotdag. De details volgen nog, maar het programma kunnen we al wel in grote lijnen verklappen!

Onze werving en promotie organiseert net al eerdere jaren vanaf 13 uur weer een goed lopend mix
toernooi. De minimale leeftijd om mee te kunnen doen is 13 jaar en er mogen maximaal 4 korfballers in het veld staan. Ideaal is natuurlijk om 4 mannen en 4 vrouwen te hebben in je team, maar dit is geen vereiste. De CNA regelt een leuke jeugdactiviteit zodat er ook voor de jongste leden iets te doen is
tijdens de middag.

De kantine commissie zorgt weer voor een heerlijke BBQ aan het einde van de dag en overdag zijn er uiteraard ook versnaperingen te verkrijgen. De sponsorcommissie draagt zorg voor het stemmen voor een bestedingsdoel van de club van 70. Ook zal er tijdens de BBQ, afscheid worden genomen van onze trainers/coaches van de selectie: Gert Krook en Arie Verburg.En bij voldoende animo komt er wellicht een supergezellig feestje na afloop van deze dag. Wij hebben er enorm veel zin, dus sprokkel alvast een team bij elkaar en doe gezellig mee met alle activiteiten tijdens de slotdag!

Houd de website in de gaten voor meer informatie.