Het seizoen 2017/2018 loopt bijna ten einde…. nog enkele wedstrijden en activiteiten en dan breekt de zomerperiode aan. Een overzicht van de nog te komen evenementen.

Het was een veelbewogen seizoen, maar ook dat hoort bij de sport. Er is nog één thuiswedstrijd te spelen (althans voor de selectieteams) en dat is op zaterdag 26 mei a.s. De kantinecommissie biedt deze zaterdag als speciaaltje een satéetje klaargemaakt op de bbq. Als de weergoden meewerken dan belooft het een gezellige dag te worden. We verwachten zelfs fans van ver, zoals John Verberckt.

Op zaterdag 2 juni spelen 6 jeugdteams hun laatste thuiswedstrijd, de selectie speelt dan in Nieuw Vennep tegen KIOS. Qua afstand geen belemmering om ze aan te moedigen dus…. ’s Avonds is er dan het Running Diner, aanmelden kan nog :-).

Zaterdag 9 juni wordt de traditionele slotdag gehouden met ’s middags het mixtoernooi en aansluitend een gezamenlijke maaltijd. Inschrijving voor het mixtoernooi is gestart, voor de bbq start deze binnenkort. Daarna worden de jeugdkampen gehouden en schrijven we dit seizoen weer bij in de boeken. In augustus begint een nieuwe hoofdstuk met Rob Visscher aan het roer bij de technische staf. Maar we zien elkaar eerst nog op het veld bij VZOD de 26e mei!