De datum van het schoolkorfbaltoernooi komt dichterbij. Er zijn dit jaar helaas minder inschrijvingen dan andere jaren. Desondanks belooft het een super sportieve en leuke dag te worden, zowel voor de deelnemende kinderen als natuurlijk de toeschouwers.

Onderbouw
Het toernooi begint voor de onderbouw om 10:00 uur en eindigt rond 12:00 uur. Door de groepen 3 en 4 zullen er met name wedstrijden gespeeld worden. Ook zal er een strafworpencompetitie georganiseerd worden en is er de mogelijkheid voor wat leuke spellen. Uiteindelijk zullen alle deelnemende teams gehuldigd worden. De kleuters hebben zich niet in hoeven schrijven voor het toernooi, dus wij hopen dat er veel enthousiaste kinderen mee komen doen met de vele georganiseerde spellen. Zo staat er dit jaar onder andere een groot springkussen op het terrein en kunnen alle kinderen worden geschminkt.

Bovenbouw
Om 12:30 uur start de bovenbouw met hun toernooi. De bovenbouw zal starten met een grote estafette met alle deelnemende teams. Wij vragen daarom aan alle deelnemende teams van de bovenbouw om 12.15 uur aanwezig te zijn bij VZOD. Vervolgens zal het echte toernooi starten rond 13.00. De poules zullen bestaan uit 5 teams. Dit zorgt ervoor dat alle teams veel wedstrijden mogen spelen! Rond 15:30 zal bekend worden gemaakt wie de nummers 1,2 en 3 zijn van iedere poule en welke school de wisselbeker van de Graankorrel over gaat nemen dit jaar. Daarnaast zullen er twee originele korfbalballen uitgereikt worden aan de winnende en sportiefste school van het toernooi! Klik op ‘lees meer’ voor de pouleindeling.

 

Indeling Onderbouw

Indeling Bovenbouw poule A

Indeling Bovenbouw poule B