VZOD’s Running Dinner is terug! Op 8 juni 2019 wordt dit altijd populaire evenement weer georganiseerd, na een jaar van afwezigheid. De activiteit heeft niets met hardlopen te maken en je hoeft er helemaal niet sportief voor te zijn. Een avond vol lekker eten en gezelligheid is gegarandeerd! Alle leden van 16 jaar en ouder én alle ouders van de (jeugd)leden mogen meedoen.

Tijdens het Running Dinner eet je met én bij clubgenoten, gezamenlijk geniet je van een driegangendiner op een bijzondere locatie; bij mensen thuis! Of eigenlijk moeten we zeggen locaties, want elke gang eet je bij én met andere mensen van jouw eigen vereniging. En je krijgt zelf ook een gang naar keuze toegewezen die je voor een aantal mensen maakt. Van tevoren weet je niet met wie je eet, waar je eet en wat je eet en ga je van adres naar adres door Kudelstaart. De avond kan worden afgesloten bij de Bandjesavond in Aalsmeer, waar ervaringen en gerechten kunnen worden uitgewisseld. We starten daarom dit jaar om 17.00u, zodat we om 21.00u klaar kunnen zijn om richting Aalsmeer te gaan.

Opgeven kan vanaf nu op vzod.nl. Schrijf je voor 25 mei in met een duo en laat weten welke gang jij het liefste kookt. Hier kunnen ook bijzonderheden, zoals diëten en allergieën worden aangegeven. We hopen velen op 8 juni te zien!

De CNA