VZOD is trots te kunnen melden dat Rob Visscher vanaf augustus aan het roer staat als hoofdtrainer en coach van de seniorenselectie. Rob is geen onbekende voor de club; in het verleden is Rob
als trainer van de juniorenselectie aan de club verbonden geweest. Maar niet alleen bij VZOD, Rob heeft meer dan 30 jaar ervaring als trainer en coach binnen de korfbalsport. Rob heeft de visie om samen met deze jonge selectie aan de slag te gaan, waarbij leren en verkennen een hoofddoel is. Met andere woorden: waar liggen de sterke en zwakke punten van de selectie?

Daarvan uit gaan we bouwen, zodat op termijn het eerste en tweede door kunnen groeien naar een hogere klasse. Daarbij is het ook belangrijk om een hechte groep te maken en te behouden die plezier in trainen heeft en in de wedstrijden. Ook junioren kunnen dan makkelijk doorstromen en zo zal de hele vereniging op niveau kunnen blijven en investeren in groei. Voor volgend seizoen is handhaving op stabiele basis in de tweede klasse het eerste doel.

Rob is 62 jaar, woont in Amsterdam en is getrouwd met Ingrid. Samen hebben ze twee volwassen dochters. Rob heeft inmiddels kennis gemaakt met de selectie; we vertrouwen erop dat deze samenwerking tot mooie resultaten zal leiden. VZOD werkt verder aan het aantrekken van een assistent trainer die Rob gaat ondersteunen en als coach van het tweede seniorenteam zal fungeren. We hopen hier ook snel positief over te kunnen berichten.

Anja Vermeulen
Voorzitter ckv VZOD