Beste allemaal van VZOD
Ruim twee jaar geleden werd ik benaderd door Maaike met de vraag ‘Rob er staat een vacature open voor trainer/Coach bij ons voor de selectie’, de rest is bekend. Het voelde na zoveel jaar wel weer als thuiskomen. Het Blauwe stukje ging weer kloppen.

Maar helaas (ik hou niet maren) is er toch te vroeg een einde aangekomen. Over een einde wil ik echter niet spreken, dingen lopen nou eenmaal zoals ze lopen en zeker in de sport. Wij gaan elkaar zeker weer zien langs de lijn. En na afloop aan de bar. Plus natuurlijk nu als coach van de tegenpartij, nee, dat is geen partij van Van Koten en de Bie, voor die dat nog weten natuurlijk . Nu EKVA Almere dus.

Afgelopen weken zijn er al vele mooie woorden en telefoontjes en whatsappjes geweest. Heerlijke barbecue met junioren gehad, en terug gekeken op een mooie tijd met hun. Hoop echter wel dat mijn opvolger het karwei van deze talenten verder kan en ook gaat afmaken. Op deze gasten moet je zuinig zijn!

Ook nog mooie avond nog met de selectie in het tractormuseum bij Henkie thuis, wat is dat toch mooi spul. Eric en Thomas hadden nog een speech en daar een mes voor het mespuntje zout gehad. Voor degene die zich afvragen waar dit over gaat, info bij de selectie.

Tot slot, Gert geniet van je tijd bij VZOD en breng ze verder en met veel succes, behalve die twee wedstrijden tegen EKVA, dan een beetje minder succes natuurlijk. Rest mij jullie allemaal te bedanken voor de afgelopen tijd, het was weer een bijzondere ervaring. Wij gaan elkaar spreken en voor nu een mooie vakantie tijd. Het ga jullie allemaal goed en blijf gezond !!!
Rob Visscher