Met trots wil ik jullie laten weten wat de heren van het Groen onderhoud hebben gerealiseerd. Ad Verburg en Arie de Vos hebben de taak op zich genomen om zich over het groen van het VZOD complex te ontfermen. Niet alleen het groen nemen ze onder de loep maar eigenlijk lopen ze het hele complex af om te zorgen dat alles er spik en span uitziet.

Nu was de Blokhut een doorn in het oog van de heren, de ooit zo mooie blokhut gemaakt van hout van het oude clubgebouw was niet zo mooi meer als toen.  Door achterstallig onderhoud waren er planken aan het weg rotten met gevolg dat er een nieuwe blokhut moest komen of een renovatie. Ad en Arie hadden bedacht dat een renovatie wel de moeite waard zou zijn, mede door het stukje nostalgie.  En wat de heren in hun hoofd hebben, nou dat hebben ze niet ergens anders…..

 Ad en Arie hebben Thomas v/d Zwaard, Frank te Riele en Kees van Pelt benaderd  en een plan opgesteld. De laatst genoemden gingen het hout vervangen en Arie en Ad gingen de boel in het impregneer zetten, wat uiteindelijk een hele klus was.

Het resultaat mag er dan ook wezen, want wat is de blokhut mooi geworden! Heren, ik wil jullie heel hartelijk danken voor jullie inzet en jullie motivatie om de blokhut te redden van zijn ondergang.
Chantal Honselaar