Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen, het VZOD Pinksterkamperen. Vorig jaar gaven Erna Maarse en Diana en Lianda van der Schilden aan dat zij de organisatie graag over wilde dragen. Jarenlang hebben zij het pinksterkamperen tot een grandioos succes gebracht. Nu is de vraag, wil jij dit jaar weer pinksterkamperen, laat het voor eind februari weten!

Dit jaar zullen Anika van Os, Martin Viet en Paul te Riele zich gaan inzetten om het  supergezellige pinksterkamperen te organiseren. De bedoeling is dat we van vrijdagmiddag 13 mei tot en met maandagochtend 16 mei het terrein van VZOD om mogen toveren tot camping. Alle leden, ouders van leden en bekenden mogen hun caravan, tent of geïmproviseerde Hertz camper op het gras van VZOD zetten.

Maar om er zeker van te zijn dat er genoeg animo is willen we graag eerst inventariseren hoeveel mensen interesse hebben om dit jaar te komen pinksterkamperen. Aanmelden is vrijblijvend en is slechts ter indicatie. Als er voldoende aanmeldingen zijn dan zal de organisatie zich gaan inzetten om een vergunning te regelen en om met de juiste commissies binnen de vereniging te overleggen.

Aanmelden kan met het onderstaande formulier.
[ninja_forms id=100]