Jazeker! Het is weer zo ver! Het Pinksterweekend staat op het programma, na het enorm gezellige weekend van vorig jaar is er besloten om dit ook dit jaar weer op poten te zetten. Van vrijdagmiddag 10 juni t/m maandag 13 juni kan er gekampeerd worden op Camping VZOD.

Graag reageren voor 1 april a.s. en aangeven of je met een tent  of caravan komt en met hoeveel personen. Opgeven uitsluitend per e-mail naar lianda@vzod.nl. We vragen per persoon per nacht een bijdrage van € 3,50. De organisatie zorgt op zaterdag-, zondag- en maandagmorgen voor het ontbijt en tevens voor het avondeten  op zaterdag- en zondagavond. De kosten hiervoor zijn € 15,00 pp. en kinderen tot 12 jaar betalen € 12,50 pp. Dit is inclusief koffie, thee en limonade(de koffie en thee kan in het clubhuis gezet worden en in thermoskannen worden gedaan).

Voor de rest kan iedereen zelf drinken mee nemen. Voor de tentkampeerders onder ons: er is een vriezer waarin koelelementen gekoeld kunnen worden zodat je toch een koud drankje kunt drinken. Op vrijdag is het dus de bedoeling dat je je eigen eten regelt. Op vrijdag- en zaterdagavond is de kantine geopend van 21.00 uur tot 0.00 uur en er wordt bij toerbeurt kantinedienst gedraaid. Uitsluitend op die tijden is er gelegenheid voor het kopen van een drankje in het clubhuis. We hopen op leuke initiatieven voor een gezellige avond.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Diana, Erna of Lianda.

Er is nog wel iets belangrijks te melden:  BIJ SLECHT WEER WORDT HET KAMPWEEKEND GEANNULEERD, dit in verband met het vernielen van het gras.

Er zijn ook bepaalde regels waar we ons aan moeten houden:

· Een kind moet onder de verantwoording van een volwassene (>21) vallen. Dit betekent dat een kind niet alleen mag komen kamperen.

· Er mag geen harde muziek gedraaid worden.

· Vuurkorven en kampvuur zijn verboden.

· In principe is het toegangshek tot het complex gesloten (dit om in en uitlopen te voorkomen).

· Dagjesmensen zijn van harte welkom en als ze willen mee-eten en drinken dan zal er een bijdrage gevraagd worden.

· Er is de mogelijkheid voor aansluiting stroom maar dat is wel beperkt (denk aan een lampje bij de caravan en de koelkast, GEEN KOFFIEZETAPPARATEN).

· Bij vernielingen wordt de veroorzaker aansprakelijk gesteld en zal zijn/haar WA verzekering aangesproken moeten worden.

· Op 2e pinksterdag moet het clubhuis en alles er om heen SCHOON achter gelaten worden. Dit wordt met alle kampeerders gezamenlijk gedaan.

 

Diana, Erna en Lianda