In de laatste reguliere korfbalwedstrijd van het als gevolg van Corona verkorte zaalseizoen had VZOD/FIQAS in Diemen uiteindelijk weinig problemen met hekkensluiter DKV/Victoria afgelopen zaterdag. In de 1e helft hielden de ploegen elkaar nog redelijk in evenwicht en scoorden om en om. De thuisploeg kwam vlak voor rust bij een stand van 9-7 nog op een voorsprong van 2 doelpunten, maar daar bleef het bij. Nog voor het rustsignaal had VZOD/FIQAS met 3 doelpunten de wedstrijd naar zich toegetrokken en trok deze reeks door in de 2e helft tot 9-13. DKV/Victoria kwam na 2 gemiste strafworpen pas halverwege de 2e helft weer tot scoren. Het bleek een speldenprik te zijn, want VZOD/FIQAS bouwde de voorsprong professioneel verder uit tot een eindstand van 13-20. Doelpunten werden deze wedstrijd gescoord door Josine Verburg (7x), Thomas v.d. Zwaard (3x), Eric Spaargaren (3x), Arian Maat (3x), Vincent Algra (2x), Laura Viet en Ruben Maat.

VZOD/FIQAS maakt met de behaalde 2e plaats op de ranglijst kans op promotie. Daarvoor speelt het zaterdag 9 april eerst thuis in de Proosdijhal om 16.00 uur en de week daarop de return in en tegen Badhoevedorp. Het wordt dus nog spannend of de ploeg van coach Gert Krook het zaalseizoen kan afsluiten met een promotie naar de 2e klasse voordat men weer aan het veldseizoen begint.