In opdracht van de accomodatie commissie, is er hard gewerkt om het terras naast de kantine weer helemaal te egaliseren en te verhogen.

Sander van de Berg (ja broer van Frank) met Patrick Vreeken (ook een bekende onder ons) hebben het terras stevig onderhanden genomen. Zo is het terras bij de kantine deuren 4 cm omhoog gekomen en zijn er beton dorpels aangebracht. Jawel we kunnen nu de kantinedeuren met de uitzetters onder aan deze deuren openlaten staan. De put voor afwatering midden op het terras is 12 cm opgetrokken. Het gehele terras is uitgelaserd en opnieuw afwaterend gelegd. De tafeltennistafel hebben we laten staan. Vonden we toch iets te zwaar om even op te tillen (1400 kg) en daaronder zit nog meer beton gestort tegen wegzakken (volgens insiders)

Ook het pad van het veld naar het terras is door de jongens opnieuw gelegd. Het geheel oogt nu mooi strak en ligt er echt fantastisch bij, klaar voor het buitenseizoen wat over een maand weer begint.

Zaterdag 18 maart is er weer de klussendag en ligt het nodige aan klussen klaar. Daarvoor vragen we weer vrijwilligers om met ons dan het complex verder klaar te stomen. Klussen als zonnepanelen schoonmaken maar ook de bankjes van ereleden die onderhanden genomen moeten worden. Controle van de speeltuin zijn punten van aandacht. In de gang van de kleedkamer moet een deel van de vloer onderhanden genomen worden. En ga maar door. Dus lijkt her je wat om bij de gezelligste korfbalvereniging van Kudelstaart een leuke dag  mee te maken. Weet je welkom we beginnen om 10:00 uur en de koffie staat klaar.

Wil je meer info dan kun je terecht bij de accommodatie commissie of stuur een mailtje naar ac@vzod.nl

Kees Vermeulen