Op 2 november vond de eerste Clubproeverij van Kudelstaart plaats. Tijdens deze tocht langs vijf Kudelstaartse sportverenigingen kon in ieder clubgebouw van een alcoholische versnapering en een lekker hapje worden genoten. Er was keuze tussen vijf bokbiertjes of vijf wijntjes en bij iedere vereniging stond een ander drankje te wachten.

De tocht begon bij de leukste vereniging van Kudelstaart in ons eigen clubgebouw. Een grote groep spelers uit alle seniorenteams en ook niet spelende leden hadden zich verzameld voor deze heuse avond. Onder hen ook Jan de Jong die namens de CNA de organisatie voor dit evenement op zicht heeft genomen, waarvoor hulde!

Na een lekkere versnapering vanaf bestek dat mocht worden opgegeten (had niet iedereen even goed door) kon de groep verder naar de tweede vereniging; Het Jachthoornkorps Kudelstaart. Dit is de kleinste van alle verenigingen en dat was te merken aan het feit dat er binnen tien minuten geen speciaalbier glas meer over was. Maar de lekkere hapjes en drankjes hier zorgden ervoor dat de groep het al snel naar de zin had.  Nadat ook bij Eric het bier uit zijn glas gekeken was (met wat hulp van enkele anderen) kon de groep door naar muziekvereniging Flora. Het clubgebouw van hen deed toch wel erg denken aan het dorpshuis of de feesttent, maar gezellig was het er zeker. Vooral het tafellinnen zorgde voor een knus uiterlijk. 

Vierde op de stempelkaart was TV Kudelstaart. De verbazing over de luxe in dit clubhuis was enorm. Zo groot zelfs dat enkelen overwogen een lidmaatschap te nemen. Maar met 700 leden zit deze vereniging wel bijna aan zijn maximum, dus wie wil, moet vlug zijn. Zodra het heerlijke Duitse bokbiertje hier door de mannen in hun bierapp was bijgeschreven, kon de tocht worden voortgezet naar RKDES.

Bij onze voetbalburen werd het laatste biertje genoten. Ondertussen werden de diverse trofeeën van de andere verenigingen, zoals een authentiek bordje naturelchips en een heksenbezem, onder de loep genomen. Ook kwam hier ter ore dat het bier in ons clubgebouw op zou zijn, maar ieder lid van ons wist natuurlijk direct dat dit onmogelijk was. Daarom werd het feest dan ook verder voortgezet in ons eigen clubgebouw waar tot in de late uurtjes werd door gefeest. Ook de leden van de andere verenigingen verzamelden zich hier, waardoor het een gezellige boel werd. De dames van de kantinecommissie hebben voor ons de gehele avond verzorgd, waarvoor grote dank naar hen uit gaat! We hebben dankzij hen een ontzettend gezellige avond beleefd.