VZOD E3 is een team met maar drie vaste spelers, de vierde plaats wordt elke week door een andere speler uit de E2 ingevuld. De E3 speelt pas het eerste seizoen maar de spelers hebben daarvoor wel in een ander teams gespeeld. Caroline Oostveen en Erik Metzler komen uit de E2 en Jedidjah pol komt uit de F-jes. Daar gingen we dan, in de vroege ochtend om 8 uur vertrekken en om half 10 spelen op het Luno veld. Veerle speelde vandaag met ons mee uit de E2. Nog even een bespreking en aanmoedigingen van coaches Shewa Bernsen en Hanna Viet en daar gingen ze dan! Vanaf het begin waren ze al fel aan het aanvallen en hadden vaak de bal, alleen werd er niet zoveel gescoord. Na 15 minuten scoorde Jedidjah een mooi en ver afstandschot. Luno had ook een aantal mooie kansen maar gelukkig waren die niet raak! Toen was het rust en stonden ze met 1-0 voor. De E3 hoefde niet meer te winnen om kampioen te worden, als ze zouden verliezen zouden ze gedeeld kampioen zijn met Luno, maar het was natuurlijk wel leuk als alleen VZOD kampioen werd! En daar gingen ze dan ook voor! De 2e helft het begon lekker met al gelijk na 3 minuten een mooi schot onder de korf van Caroline, maar Luno speelde ook een goede aanval en scoorde er ook 1! Na heel veel kansen te hebben gehad die allen helaas mis waren was het eindsignaal van de scheidsrechter te horen. YES VZOD IS KAMPIOEN! Na een lekker ijsje in de kantine van Luno gingen we opweg naar VZOD om het natuurlijk te vieren met taart en bloemen! Shewa en Hanna zijn heel erg trots op de E3 omdat het voor hen ook moeilijk is om elke week met een andere speler te spelen uit de E2. De E3 heeft zich ontwikkeld en ze hebben het verdiend!