De beide kerkgemeenschappen in Kudelstaart, de Protestantse Samen-op-Weggemeente en de katholieke parochie St. Jan Geboorte, organiseren gezamenlijk een oecumenische dienst op zondag 31 augustus a.s. Aanvang van de dienst is 10.00 uur. Deze dienst wordt gehouden in de open lucht, op het grasveld bij korfbalvereniging VZOD, Wim Kandreef 2. VZOD viert in dit weekend haar 65-jarig bestaan.

Het thema voor deze dienst is Iedereen is nodig! Voorgangers zijn pastor Annemiek Blonk en ds. Hans van Dalen. De liederen worden muzikaal begeleid door een gelegenheidscombo, bestaande uit muzikale VZOD leden en Sound of Worship. Alle bezoekers van de dienst mogen hun eigen stoel meenemen; er zijn een aantal stoelen aanwezig, maar niet voldoende voor iedereen. Voor de kinderen t/m 3 jaar is er een oppasdienst in de kantine van VZOD. De kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom in de dienst.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met koffie en wat lekkers in de kantine van VZOD. Mocht het weer niet meewerken, dan wordt de dienst gehouden in de kerkzaal van de Samen-op-Weggemeente, Spilstraat 5. Bij twijfel kunt u één van de volgende websites raadplegen: www.vzod.nl of www.sow-kudelstaart.nl. We nodigen iedereen van harte uit om te komen. Kudelstaarter of Aalsmeerder, protestant, katholiek of anderszins, korfballer of niet, iedereen is nodig!