Per 31 december 2017 liep het drie jarige sponsorcontract met onze hoofdsponsor FIQAS af. Halverwege 2017 hebben wij met Rob Geleijn van FIQAS al afspraken kunnen maken met betrekking tot verlenging van het sponsorcontract met nogmaals drie jaar. Onderdeel van deze sponsorovereenkomst is dat de selectie zal gaan spelen in een volledig nieuw tenue. Uiteraard zijn wij hier als vereniging erg blij mee.

Aanstaande zaterdag 10 februari zal tussen de wedstrijd van het tweede (aanvang 16.20) en het eerste team (aanvang 17.35) de presentatie van de kleding plaatsvinden. We hopen op veel belangstelling, niet alleen om de nieuwe shirts te bewonderen, maar natuurlijk ook om het eerste en tweede te steunen in de belangrijke wedstrijden tegen Crescendo.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar kledingsponsors voor de volgende teams: A1 en A2. Het contract met PACA loopt aan het eind van dit seizoen af. De sponsorcommissie is verheugt te kunnen melden dat PACA als sponsor aan onze vereniging verbonden blijft, zij het niet meer als kleding sponsor van de junioren. We willen vanaf deze plaats PACA nogmaals bedanken voor het gedurende 6 jaar ondersteunen van onze junioren.

Ook de volgende teams zijn toe aan nieuwe kleding: B1, C1, D1, D2, D3 en de recreanten. Mocht je interesse hebben om op dit gebied iets voor de vereniging te betekenen, neem even contact op met een van de leden van de sponsorcommissie. Ook als je een idee hebt voor een mogelijke sponsor, laat het ons weten. Dan ondernemen we actie, ons doel is om alle bovengenoemde teams in het nieuw te steken met ingang van het nieuwe seizoen. MAAR DIT KUNNEN WE NIET ALLEEN!!! Met name ouders van jeugdleden die mogelijk iets kunnen betekenen in dit verband vragen we te reageren. Een telefoontje is genoeg. We rekenen op jullie inbreng! 

Namens de sponsorcommissie, 

Albert (06-53371571)