De sponsorcommissie heeft bepaald niet stilgezeten dit voorjaar. Er is een hele rits aan nieuwe sponsorcontracten afgesloten. Achter de lees meer knop vind je alle informatie van deze sponsordeals.

MICA-IT WORDT TEAMSPONSOR VOOR DE JUNIORENhttps://mica-it.nl

Sommigen van jullie is het misschien opgevallen: de reclameborden van TRACTION IT zijn kortgeleden vervangen door nieuwe borden van MICA-IT. Dit is natuurlijk niet zonder reden. MICA-IT is de nieuwe ICT-partner van VZOD. Zij zullen dus de ICT ondersteuning gaan verzorgen. Denk daarbij onder andere aan alle VZOD e-mailadressen en de website.Zes jaar lang is PACA onze junioren teamsponsor geweest. Waarvoor uiteraard onze hartelijke dank. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de naam van MICA-IT op de nieuwe shirts en trainingspakken van de junioren staan. Zowel de junioren A1 als de junioren A2 (we gaan ervan uit dat we ook volgend jaar weer twee juniorenteams hebben) zullen een compleet nieuwe outfit krijgen! Als sponsor-commissie willen we Frank van den Berg en Jelle Ruesink bedanken voor hun inzet om deze sponsorafspraak tot stand te brengen. VZOD heeft met MICA-IT een overeenkomst van drie jaar gesloten met betrekking tot de junioren sponsoring.

BIM KLEDINGSPONSOR VOOR ONZE B1 EN C1

De kleding van zowel de aspiranten B1 als de aspiranten C1 was echt aan vervanging toe. Gradus van Limpt had al eens aangegeven met zijn loodgietersbedrijf BIM wel iets voor VZOD op dat gebied te willen betekenen. En zoals veel mensen weten draagt Gradus onze club een warm hart toe en kunnen we altijd een beroep op hem en Petra doen. We zijn dan ook heel blij te kunnen meedelen dat ook de B1 en C1 het nieuwe seizoen nieuwe trainingspakken en shirts krijgen, gesponsord door BIM!!

 

NIEUWE SHIRTS VOOR ALLE D PUPILLENhttp://www.klasmann-deilmann.com/nl

Ook onze D1, D2 en D3 spelen in shirts die “niet meer helemaal nieuw” zijn. Ook hiervoor is een bekende sponsor gevonden. Klasmann-Deilmann, inderdaad de sponsor van de E en F pupillen, is bereid gevonden om ook onze D pupillen te voorzien van 36 nieuwe shirts. Hierdoor hebben al onze pupillen nu dezelfde shirtsponsor. De shirts zijn inmiddels klaar en binnenkort zullen onze D pupillen er in kunnen spelen.

 

EN “LAST BUT NOT LEAST” ONS RECREANTENTEAM

Ook ons recreantenteam krijgt voor het eerst in de clubgeschiedenis een eigen shirtsponsor. Lianda van der Schilden heeft sinds ruim een jaar een taalkundig adviesbureau, genaamd ZIN ORDE.NL. Toen wij als sponsorcommissie aangaven op zoek te zijn naar een shirtsponsor voor onze recreanten liet Lianda weten dat zij dat wel voor haar rekening wilde nemen. Uiteraard zijn wij, als sponsorcommissie, en de recreanten daar heel blij mee. De recreanten spelen wel niet zo veel wedstrijden, maar dat maakt niet uit volgens Lianda want dan gaan de shirts ook langer mee. (Bovenstaande tekst is niet door Lianda gecontroleerd, dus alle taalfouten zijn voor mijn rekening).

 

Tot slot wil ik iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd om bovenstaande sponsorafspraken mogelijk te maken. Sommige mensen willen niet op de voorgrond treden maar zijn zeker belangrijk om dit soort afspraken te kunnen maken. Wij wensen alle spelers veel succes in de nieuwe kleding.
Namens de sponsorcommissie – Albert Maarse.