Er zijn voldoende teams ingeschreven voor een leuk toernooi. De aanvoerders krijgen het definitieve programma gemaild, en dit zullen we ook zo spoedig mogelijk hier op de site publiceren. Ook toeschouwers en supporters zijn uiteraard van harte welkom! Naast de felbegeerde wisselbeker voor het winnende team hebben we dit jaar ook iets nieuws: de sportiviteitsprijs. Zoals bekend dient elk deelnemend team ook een scheidsrechter te leveren. Niet iedereen staat hierom te springen. Scheidsrechteren is niet altijd even makkelijk. De ‘scheids’ heeft het altijd gedaan! Om het voor iedereen een leuke dag te laten zijn, vinden we respect voor de scheidsrechter van het grootste belang.

Sportiviteit staat op deze dag dus voorop. Om dit belang te onderstrepen wordt dit jaar voor het eerst een sportiviteitsprijs ingesteld. Deze prijs wordt toegekend aan het team dat zich over de gehele dag het meest sportief en professioneel heeft opgesteld, naar de tegenstander, naar elkaar én naar de scheidsrechter. Aan de aanvoerder van elk team en aan de scheidsrechter van het betreffende team zal worden gevraagd een stem uit te brengen op het team dat het meest voor deze prijs in aanmerking komt. Bij het maken van een keuze kan een aanvoeder uiteraard de eigen teamgenoten raadplegen. De scheidsrechter stemt mede op basis van zijn of haar ervaringen tijdens het fluiten van de wedstrijd(en).

Het team dat als winnaar van de sportiviteitsprijs uit de bus komt verdient naast de eeuwige roem tevens een after-mix-recovery pakket. Na het toernooi, als afsluiting van deze dag, zal weer de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt worden en gaan we natuurlijk gezellig eten met elkaar!

Download hier het Mixtoernooi Programmaboekje.

Groeten, de Werving en Promotie commissie (werving@vzod.nl)