Het seizoen is begonnen, en hoe! De ene na de andere verrassing diende zich dit weekend aan. De aftrap van het seizoen met het koppelschiettoernooi vond plaats onder ideale omstandigheden. De titelverdedigrs van de vorige editie haalden de finale niet. Hans en Nils van Os wonnen nipt van Jannie en Frits Vink en werden zo 3e. De finale tussen Aad Verburg/ Lia Ruhl en Mario en Tristan Wesdorp werd door de laatsten gewonnen. En dat op de 40e verjaardag van Mario! Kijk hier voor de foto’s.

Dezelfde vrijdag werd een nieuwe teamsponsor gepresenteerd voor de Junioren. In een bliksemactie van de sponsorcommissie, en met name Albert Maarse, is Arie van der Zwaard met zijn Paramedisch Adviescentrum Aalsmeer bereid gevonden de A1 voor drie jaar te steunen. De eerste actie is het team in het nieuw steken. Het team van de Arie’s, want Arie Verburg zette op deze avond ook zijn handtekening onder zijn contract als hoofdtrainer voor de Junioren.

Frits Visser VZODDe verrassing was echter nog niet compleet. Tijdens de zonovergoten eerste speeldag kon Sietze Fokkema nóg een nieuwtje bekendmaken. VZOD 1 heeft weer een vaste hoofdtrainer/coach! De van EKVA afkomstige Frits Visser tekent binnenkort zijn contract en daarmee heeft VZOD weer een trainer van formaat binnen gehaald. Enkele feiten; Bondsoefenmeester, 32 jaar trainers ervaring, roots bij Swift A’dam en daarna het trainersvak ingegaan bij o.a. De Vinken(1ste klasse), Swift(2de klasse) EKVA, zijn huidige vereniging(1ste en 2de klasse), EKVA A1 Overgangsklasse. Groen Geel 2 Res. Overgangsklasse en DKOD 2 Res. Hoofdklasse.

Een goede start dus van het seizoen. Allen die hieraan hebben bijgedragen, waaronder dus ook Albert Maarse, Frits Vink én Klaas Bosman, maar zeker Gradus en Sietze; Chapeau!

foto’s van de dag….