Aan het begin van het nieuwe korfbalseizoen heten we 2 nieuwe bordsponsoren van harte welkom op onze accommodatie. Loogman Tanken en Wassen en  Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V.

Het bord van Loogman Tanken en Wassen, Aalsmeerderweg 497, Aalsmeer  is natuurlijk geen onbekende bij VZOD. Nog niet zo lang geleden hebben we meegedaan met de wasbonnen actie van Loogman Carwash, waarbij we, door verkoop van wasbonnen, een mooi bedrag aan sponsorgeld hebben mogen incasseren. Bij Loogman kun je de auto laten wassen en in de overdekte ruimte kun je op je gemak je auto uitzuigen. En wat dacht je van de Comfort Lane, benzine tanken terwijl je de auto niet uit hoeft. Bij Loogman kun je ook, terwijl je aan een kop koffie zit, wordt je auto op een 40 mtr. lange band gezet en binnen 8 minuten is je auto van binnen spik en span. Ga naar de website www.loogman.nl en je staat verstelt van de mogelijkheden die Loogman biedt.

Een nieuw reclamebord hebben we ook van Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V., Tuinderij 13, Leimuiden. Zowel Van Berkel Aannemers als Van Berkel Projectontwikkeling kan steunen op breed opgedane kennis. Of het gaat om nieuwbouw of restauratie, om een compleet complex, een parkeerkelder of een enkele serre, wij realiseren het voor u. Ons werk omvat echter veel meer dan alleen de feitelijke uitvoering. Wij koppelen vakbekwaamheid aan liefde voor ons vak. En natuurlijk wenst u een scherpe prijsstelling. Door het bouwproces continu te monitoren, door efficiënt om te gaan met inzet van personeel en materieel, maar met name vanwege onze vakbekwame medewerkers en het jarenlange werken met vaste onderaannemers, kunnen wij dit realiseren met de toepassing van de modernste en meest duurzame bouwtechnieken. Ga naar website www.vanberkelaannemers.nl