Na twee eerdere winstpartijen trad VZOD/Bim B2 afgelopen zaterdag thuis aan tegen Top. Het team had er weer zin, dus Top kon zijn borst nat maken. Al gelijk na drie seconden had de eerste bal er in kunnen liggen, maar helaas ging deze nipt mis. Dit leek een voorbode voor een mooie wedstrijd. Toch liet de eerste goal wel lang op zich wachten. Uiteindelijk beet Kim de spits af, zuiver van afstand: 1-0. Bastiaan gooide er later een strafworp in en Sven scoorde een doorloopbal: 3-0. Toch was het allemaal wat stroperig, het tempo lag in de aanval niet hoog genoeg zodat Top telkens genoeg gelegenheid had om in de verdediging op adem te komen. Lotte maakte nog een korte kans en nadat Top tegen had gescoord was het Kim die een strafworp verzilverde. Zo konden de Kudelstaarters met een magere voorsprong van 5-1, de kleedkamer opzoeken.

In de rust werd besproken dat we de tweede helft net zo moesten starten en spelen als de laatste minuut van de eerste helft toen er wel volop gerebound werd en geschoten. En inderdaad kwam het vuurwerk na rust los. Het waren gelijk achtereenvolgens Lotte, Sven, Kim en Noëlla die VZOD/Bim B2 op 9-1 zetten. Na een tegengoal was het weer de beurt aan de blauw/zwarten die nu helemaal los gingen. Nikita, Kim, Noëlla en Sven schoten met scherp en zetten een stand van 13-3 op het scorebord. Top wist nog hun vierde goal te maken, maar tegen ontketend VZOD/Bim B2 was geen kruit meer gewassen. Zij zaten er nu helemaal in en in bijna elke aanval was het raak. Noëlla met een doorloopbal, Lotte van afstand, Sven met een alerte omdraaibal, Kim met een spatzuivere ringloze bal (haar vijfde deze middag) en tot slot weer Noëlla (die na rust on-fire was) van afstand brachten de eindstand op 18-4. Hiermee hield de galavoorstelling op en kan het team van een welverdiende kerstvakantie genieten en gaan zij als medekoploper het nieuwe jaar in.