wenpTrots kondigen wij u aan: de achtste editie van het VZOD Mixtoernooi. We hopen dat we net als vorig jaar veel teams en een mooi zonnetje kunnen verwelkomen! Dit jaar valt het mixtoernooi samen met Pinksteren en het Pinksterweekend.

Vorig jaar konden we tien teams zien op ons mooie sportcomplex. Uiteindelijk mochten De Grovers eindelijk de beker omhoog houden. Velen vonden het vorig jaar een succes, dus doe allemaal weer mee! Maak een team met tenminste 4 niet KNKV leden die meespelen. Houd rekening met reserves! Je mag niet in twee teams uitkomen.

grovers

We strijden om de grote wisseltrofee maar gezelligheid en plezier zijn het belangrijkst. Vorm een gezellig team van je vriendengroep, buren, familie en/of collega’s. Denk eraan dat je minimaal 8 spelers moet hebben en dat er daarvan altijd 4 niet KNKV’ers moeten spelen. Let op: Minimum leeftijd: 13 jaar! Met dit team speel je wedstrijden tegen de andere teams. We beginnen op zaterdag 12 juni om ongeveer 12:00 uur en de eindtijd zal ongeveer rond 17:30 uur zijn. Kijk op de website voor het definitieve programma. Na het toernooi zal het eten beginnen. Geef je op door hier het web-formulier in te vullen of bijgaand formulier in te vullen en te geven aan Eric Spaargaren (Geerland 30, Kudelstaart). Maximaal 14 teams (volgorde van opgave) Uiterste inleverdatum: 30 mei 2011 

Opgave Barbecue

Aansluitend aan het mixtoernooi is er weer de traditionele afsluiting van het seizoen: een barbecue. Vanaf nu kun je je daar weer voor opgeven; prijzen zijn hetzelfde als vorig jaar: € 10,– voor volwassenen en € 5,- voor kinderen (t/m 12 jaar). Opgeven doe je met dit formulier of stuur een mail naar kantine@vzod.nl

Een tournooi betekent dat er ook de hele dag een barbezetting moet zijn. Zoals gebruikelijk hangen we een inschrijflijst op in de kantine waar iedereen een uurtje op in kan schrijven. Zo wordt het een gezellige dag voor iedereen.