Slotdag en mixtoernooi zijn traditioneel zo rond half juni. Tegen die tijd zal het echter een rommeltje zijn op onze velden. Het hoofdveld wordt dan gerenoveerd en de benodigde machines staan op het gras geparkeerd. Dus doen we het dit jaar anders. Na wat gepuzzel hebben we besloten het mixtoernooi en de slotdag op Hemelvaartsdag 29 mei te laten plaatsvinden.

Dit wordt dan alweer de negende editie van het mixtoernooi. Bij veel VZOD-ers is het een bekend fenomeen, maar niet bij iedereen. Hoe werkt het ook al weer? Vorm een gezellig team van je vriendengroep, buren, familie en/of collega’s. Denk eraan dat je minimaal 8 spelers moet hebben en dat er daarvan altijd 4 niet KNKV’ers moeten spelen. Houd dus rekening met reserves! Elk team levert ook een scheidsrechter (die in de eigen wedstrijden kan meespelen). Je mag niet in twee teams uitkomen. We strijden om de grote wisseltrofee maar gezelligheid en plezier zijn het belangrijkst. Let op: Minimum leeftijd: 13 jaar!

Bij voldoende aanmeldingen beginnen we donderdag 29 mei om ongeveer 12:00 uur en de eindtijd van het toernooi zal rond 17:30 uur zijn. Kijk op de website voor het definitieve programma. Na het toernooi, als afsluiting van deze dag, zal weer de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt worden en gaan we natuurlijk gezellig eten met barbecuen. Later volgt mogelijk meer informatie, hou de site dus in de gaten. In ieder geval is er ’s avonds gelegenheid om na te praten

Opgave voor het mixtoernooi doe je hier, vóór 22 mei 2014.

Jouw vrijwilliger van het jaar geef je hier op.

Geef je hier op voor de barbecue, vóór 22 mei 2014.

Groeten, de Werving en Promotie en de kantine-commissie.