De Kudelstaartse verenigingen RKDES (voetbal), VZOD (korfbal), TVK (tennis), SJK (show- en jachthoornkorps) en FLORA (muziek) organiseren samen iets unieks: een bokbier- en wijnavond op zaterdag 2 november tussen 20:30 en 01:00 uur. Op deze speciale avond slaan de verenigingen de handen ineen en worden zij ‘Club Proeverij’. Door middel van een stempelkaart, voor bokbier óf wijn, bezoeken participanten clubgebouw na clubgebouw, om zo bij elke vereniging een verschillend bokbiertje of wijntje te nuttigen. Ook bieden deze verenigingen een culinair hapje aan voor tijdens het bier- en wijnproeven. 

De stempelkaarten zijn reeds in verkoop gegaan bij elk van deze vijf verenigingen. Ook worden er kaarten aangeboden bij Gall & Gall van Lammeren. Er zijn twee verschillende stempelkaarten: één voor bokbier en één voor wijn. Elke vereniging biedt een ander bokbier aan, maar wat betreft de wijnen hebben de vijf clubgebouwen vijf verschillende soorten die kunnen worden ingeschonken, variërend van wit tot rood. Het is dan de bedoeling dat u begint met wit en eindigt met rood, maar omdat alle clubgebouwen over deze wijnen beschikken, maakt uw daadwerkelijke route dus niet uit.

Beide stempelkaarten kosten 20 euro per stuk en dat is inclusief het culinaire hapje. Uiteraard nodigen wij iedereen vanaf 18 jaar uit om deel te nemen aan deze unieke, gezellige avond. In de toekomst zal er ook een speciaal evenement worden georganiseerd voor de jeugd. Club Proeverij ziet u graag terug op zaterdag 2 november!