Zeer recent nam Kristian afscheid van de sponsorcommissie. In 2009 nam Kristian het stokje in de sponsorcommissie over van Hans van Leeuwen. Kristian nam al vrij snel de verantwoordelijkheid op zich voor de coördinatie van het oud papier ophalen. Met een vaste club leden zorgt hij er voor dat drie keer per jaar de auto’s voor het ophalen van het oud papier wordt bemenst. We zijn blij dat Kristian die ‘zorgen’ op zich neemt en we hopen dat hij dat nog lange tijd voor de club zal doen.

Wel neemt Kristian afscheid van de sponsorcommissie. Na ruim een jaar een sabbatical te hebben genomen heeft hij besloten om zijn bijdrage aan de sponsorcommissie niet meer te kunnen uitvoeren. Hij heeft gekozen voor activiteiten van de SoW-kerk. Ook zeker een belangrijke taak waar hij zich weer vol overgave voor inzet. 

In 2018 heeft Kristian de sportplaatjes actie in het kader van 50 jaar supermarkt Hoogvliet op zich genomen. Alle spelende en niet-spelende leden werden op de foto gezet en er ontstond een levendige handel in het ruilen van de plaatjes. Er kwam een prachtig boek uit met plaatjes van alle leden. Niet onbelangrijk te melden dat de penningmeester heel blij was met deze actie. We hopen dat we Kristian en natuurlijk alle leden weer snel ontmoeten bij de club. Kristian bedankt!