Ben jij op zoek naar meer speelminuten als korfbalster en of gewoon zin in een uitdaging als bij een andere vereniging? Ben je enthousiast, gedreven, gepassioneerd, heb je zin om een leuk team beter te maken met jou komst? Dan is dit je kans! Korfbalvereniging VZOD uit Kudelstaart zoekt dames aanvulling voor hun selectie. Het eerste team van VZOD speelt in de top van de derde klasse (veld en zaal). Het tweede team speelt in de reserve 3e klasse (veld en zaal). De selectie heeft al een aantal kwaliteit impulsen gehad, maar zoekt nog steeds een aantal dames om een bredere selectie te hebben.  Komend seizoen 2020-2021 zal de selectie onder leiding staan van de ervaren korfbaltrainer Gert Krook.

Over VZOD
VZOD is een vereniging met een gezonde ambitie door te groeien naar een vereniging die structureel uitkomt in de tweede klasse. De vereniging besteed zijn aandacht, zowel voor jeugd als senioren. VZOD heeft een schitterend complex met uitstekende faciliteiten in Kudelstaart. Ook de zaalwedstrijden worden in Kudelstaart gespeeld.

Wij bieden
• Een gezellig, sportieve, open en gemotiveerde selectie
• Een prachtig complex
• Een club met toekomstperspectief
• Een toptrainer voor de selectie

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan contact op met Bart in ’t Veld, te bereiken op 06-22033617 of stuur een mail naar bart@bitveld.nl