Korfbalvereniging ckv VZOD is verheugd te melden dat,

Klaas Bosman

Klaas Bosman nieuwe hoofdtrainer VZOD

enkele maanden na het aangekondigde vertrek van de huidige hoofdtrainer Wim Schaap, zij in de persoon van Klaas Bosman een waardig opvolger heeft gevonden. De 49-jarige Leiderdorper is afkomstig van het Noordwijkse Fluks, waar hij drie seizoenen als hoofdtrainer voor de groep heeft gestaan en het team naar de tweede klasse heeft gebracht. Voor deze periode is de teamleider van het Da Vinci College in Leiden vijf jaar bij zijn eigen vereniging, Velocitas, hoofdtrainergeweest en heeft ook daar diverse successen geboekt. 

Met de komst van Klaas Bosman hoopt men bij VZOD verdere invulling te geven aan het streven om een stabiele tweede klasser te worden.
Voorts is het bestuur en technische commissie met de huidige trainer van de A-junioren een vierde seizoen overeengekomen. De samenwerking en de verjonging van deze groep is voor Frits Vink aanleiding geweest om zijn contract opnieuw te verlengen. Zowel bestuur als technische commissie wensen beide hoofdtrainers enorm veel succes en plezier toe bij deze nieuwe uitdagingen bij de Kudelstaartse korfbalvereniging.