25 mei 2024 bestaat c.k.v. VZOD 75 jaar en daarom willen wij iedereen die VZOD een warm hart toedraagt van harte uitnodigen dit met ons te vieren! Op deze pagina vind je alle info en kun je je opgeven voor ‘Expeditie VZOD’ en het  buffet. Wanneer: vrijdag 24 mei 2024 en zaterdag 25 mei 2024. Waar: sportcomplex c.k.v. VZOD

Vrijdag 24 mei 2024 – Quizavond

Op vrijdagavond 24 mei 2024 zal het jubileumweekend worden afgetrapt met een gezellige quizavond. Om 19:30 uur is er inloop met koffie, thee en wat lekkers, waarna om 20:00 uur gestart zal worden met een Pubquiz. Deze avond is voor jong en oud en je hoeft je hier niet voor op te geven.

Zaterdag 25 mei 2024  – Expeditie VZOD

Zaterdag 25 mei biedt ons sportcomplex toegang tot een geweldig spel-evenement, namelijk Expeditie VZOD! Zo willen we met elkaar op sportieve en uitdagende wijze ons 75-jarige jubileum vieren! Verschillende teams, bestaande uit spelers van jong en ouder, die tegen elkaar gaan strijden om de enige echte Expeditie VZOD Bokaal. Dit door meerdere spellen te spelen, maar met als hoogste doel natuurlijk een hoop lol met elkaar beleven. Komen kijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! 

  • 13.00 uur: Complex open, aanmelden deelnemers.
  • 13.15 uur: Uitleg
  • 13.30 uur: Start Expeditie VZOD
  • 16.00 uur: Einde en prijsuitreiking

Doe jij ook mee? Geef je dan onderaan deze pagina op. Je mag dit alleen doen of samen met iemand met wie je in een team wilt. Op de Expeditie zelf worden de teams bekend gemaakt. Doe je niet mee maar wil je graag een team  aanvoeren of een spel begeleiden, geef je dan ook op. We kunnen wel wat hulp gebruiken! Aanmelden vóór 11 mei!

Zomers Jubileum Buffet 

Eet gezellig mee op ons jubileum! Zaterdag 25 mei staat vanaf 17:30 uur, aansluitend aan het officiële gedeelte met borrel, een heerlijk uitgebreid buffet klaar. Al dit lekkers wordt verzorgd door slagerij van Eijck uit De Kwakel, met daarbij voor ieder wat wils. Er zijn voldoende vegetarische gerechten, dus dit niet hoeft niet apart aangegeven te worden. Geef je onderaan deze pagina op voor het buffet en betaal vóór 11 mei!
Kosten: Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 18,00
Kinderen (t/m 11 jaar): € 9,00

Feestavond

Aansluitend aan het buffet kunnen de (kleinste) voetjes van de vloer tijdens de kinderdisco, gevolgd door de jubileum feestavond met zanger en DJ! De dresscode voor de feestavond is ‘Blue with a touch of gold’. Wij hopen er met elkaar een onvergetelijk 75-jarig jubileumweekend van te maken! Bij vragen kun je altijd mailen naar jubileum@vzod.nl.

Feestelijke groeten van de jubileumcommissie, Bert, Chantal, Lianne, Vincent, Maarten, Suzan en Josine  Je bestelling is definitief als je het totaalbedrag hebt overgemaakt naar NL35RABO0300167962, t.n.v. Kantine VZOD, onder vermelding van ‘Buffet 75 jarig jubileum + naam’.

Scan of klik onderstaande QR code voor eenvoudige betaling.