Boerinnen en boeren uit Kudelstaart opgelet! Ook dit jaar gaan we natuurlijk weer op kamp met de jeugd. Op 15, 16 en 17 juni reizen we af naar het YMCA-kamp in Leusden om hier met alle jeugd (F t/m B) het gezelligste weekend van het jaar te beleven. Dit jaar is het thema Varkens Zoeken Onder Dak op Boerenkamp. Dit thema werd bekend gemaakt na de vertoning van de onwijs leuke aftermovie van vorig jaar. Deze film is hier nog te bekijken via YouTube. De kampleiding bestaat dit jaar uit Alyssa, Donja, Eric, Hanna, Ivana, Jeffrey, Jessica, Martijn, Suzan, Thomas en Tom. Zij hebben er ontzettend veel zin in om ook dit kamp weer een enorm succes te maken. Zet de datum dus vast in je agenda, want dit weekend wil je niet missen! Klik op ‘lees meer’ om in te schrijven.
Opgeven maar!
Het jeugdkamp is altijd een knorrend succes! Geef je snel op via onderstaand formulier voor een weekend vol plezier! Alle kinderen die in de F, E, D, C of B zitten, mogen mee! Soms splitsen we de groep op tot twee kleinere groepen. De pupillen groep bestaat uit de F en E jeugd. De aspiranten uit de D, C, B. De C en B groep heeft nog een apart nachtspel. Aanmelden kan tot 12 mei.

Leiding
Onwijs veel leden staan in de modder te stampen om mee te mogen met het jeugdkamp. De volgende harken gaan het kamp begeleiden; Alyssa, Donja, Eric, Hanna, Ivana, Jeffrey, Jessica, Martijn, Suzan, Thomas en Tom. Mocht u vragen hebben over het kamp, dan kunt u contact zoeken met Jessica Verheul via jeugdkamp@vzod.nl of één van onze andere leiding aanspreken.

Vertrek en terug
We verzamelen op 15 juni om 17:30 uur op de Wim Kandreef. De boerenkar vertrekt om 18:00 uur. Voor de terugweg vragen wij of ouders de varkens willen ophalen. Op zondag 15:30 uur wordt u verwacht in Leusden. Als dat mogelijk is hoeft u (bij aanmelden meerdere kinderen) slechts bij één kind aan te geven. Wij willen ook graag weten hoeveel zitplaatsen u heeft exclusief de chauffeur.

Locatie
Wij maken vrijwel elk jaar gebruik van de faciliteiten van YMCA. Dit jaar zal ons kamp weer plaats vinden in Tentenkamp in Leusden, op de Paradijsweg 4. Aldaar verwachten we de rijders ook de kinderen op te halen. Meer informatie voor de rijders zal volgen.

Betaling
De bijdrage voor deze werkvakantie op de boerderij kost € 55 euro per kind. De penningmeester ontvangt dat bedrag graag op rekeningnummer NL64RABO0300109822 onder vermelding van Jeugdkamp 2018 + Naam.

Aanmelden voor het jeugdkamp


U hoeft slechts voor één kind aan te geven of u terug kunt rijden.
Het gaat om zitplaatsen voor kinderen.