Na de reis van vorig jaar naar Hollywood gaat VZOD weer op kamp. We gaan van drive-in naar drijf in! VZODiep in de Zee! We zoeken de waterwereld op. Het kamp staat in Leusden net als voorgaande jaren en we gaan een weekje later op kamp dan normaal; 23, 24 en 25 juni 2017

Opgeven maar!
Het jeugdkamp is altijd een drijvend succes! Geef je snel op via vzod.nl/jeugdkamp voor een weekend vol plezier! Alle kinderen die in de F, E, D, C of B zitten, mogen mee! Soms splitsen we de groep op tot twee kleinere groepen. De pupillen groep bestaat uit de F en E jeugd. De aspiranten uit de D, C, B. De C en B groep heeft nog een apart nachtspel. Aanmelden kan tot 12 mei.

Leiding
Onwijs veel leden staan te (water)trappelen om mee te mogen met het jeugdkamp. De volgende (er)varen personen gaan het kamp begeleiden; Dineke, Donja, Eric, Jeffrey, Josine, Louise, Martijn, Shewa, Steven, Thomas en Tom. Mocht u vragen hebben over het kamp, dan kunt u contact zoeken met Josine Verburg via jeugdkamp@vzod.nl of één van onze andere leiding aanspreken.

Vertrek
We verzamelen op 23 juni om 17:30 uur op de Wim Kandrijf. De trossen van de busboot gaan los om 18:00 uur. Voor de terugweg vragen wij of ouders de zeesterren willen ophalen. Om zondag 15:30 uur wordt u verwacht in Leusden, geeft u bij de aanmelding aan als u kunt rijden en hoeveel kampkinderen u mee kunt nemen?

Locatie
Wij maken vrijwel elk jaar gebruik van de faciliteiten van YMCA. Dit jaar zal ons kamp weer plaats vinden in Tentenkamp in Leusden, op de Paradijsweg 4. Aldaar verwachten we de rijders ook de kinderen op te halen. Meer informatie voor de rijders zal volgen.

Betaling
De bijdrage voor deze driedaagse trip naar de bodem van de zee kost € 55 euro per kind. De penningmeester ontvangt dat bedrag graag op rekeningnummer NL64RABO0300109822 onder vermelding van Jeugdkamp 2017 + Naam.

Fietsen
Er hoeven dit jaar geen fietsen mee.

Aanmelden voor het jeugdkamp


U hoeft slechts voor één kind aan te geven of u terug kunt rijden.
Het gaat om zitplaatsen voor kinderen.