Beste ouders, 
Nog even en dan is de vakantie weer afgelopen en beginnen we aan een nieuw korfbalseizoen. Een nieuw seizoen brengt altijd wijzigingen met zich mee, zo ook bij de teamouders. Voor aankomend seizoen gaat Brenda van Lammeren (moeder van Anne(A) en Iris (A)) teamouder worden van de B1 en C1. Het mailadres van Brenda wordt brenda@vzod.nl en haar telefoonnummer is : 06 -21657386. Voor de D1 t/m D3 blijft Marja Groenewoud (moeder van Nikki (S2) en Gina (A)) teamouder. Haar gegevens:  marja@vzod.nl en 06-54674346. 

Wanneer uw kind niet kan spelen kunt u dit doorgeven aan zowel de teamouder als de trainer van uw kind. Vanaf de vrijdag kunt u alleen per app/telefonisch afzeggen, niet meer per mail. Als er nu al zaterdagen zijn waarop uw kind niet kan spelen horen zij dit graag z.s.m. van u, zodat er bij problemen om het team compleet te krijgen tijdig naar een oplossing gezocht kan worden. Maar uiteraard hopen we dat alle kinderen er zoveel mogelijk zijn.

Voor de E en F pupillen is het tot op heden nog niet gelukt om een teamouder te vinden. Een paar maanden geleden heb ik een mail naar alle ouders van jeugdleden gestuurd om nieuwe teamouders te werven, maar helaas heb ik daar geen reactie op gehad. Inmiddels heb ik ook diverse ouders persoonlijk benaderd, maar tot op heden heb ik nog niemand bereid kunnen vinden om deze taak op zich te nemen.  Ik wil nog benadrukken dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld alleen veld of alleen zaal teamouder te zijn als u een heel seizoen te lang vindt. Ook is het zo dat u niet perse teamouder van het team van uw kind hoeft te zijn. Het is nu ook zo dat er 2 ouders waarvan de kinderen in de A spelen teamouders zijn bij de B t/m D. Mocht ik u nog niet persoonlijk benaderd hebben, maar zou u deze taak wel op u willen nemen dan hoor ik het heel graag. U kunt mij bereiken op 06-14986355 of via de mail claudia@vzod.nl

Inmiddels is het wedstrijdprogramma bekend en is ook de rijdersindeling gemaakt. Wanneer u die dag niet kan rijden kunt u onderling proberen te ruilen. Voor 2 september (de oefenwedstrijden) is het nog niet helemaal rond, omdat ik nog niet van alle ouders gehoord heb of hun kind wel of niet aanwezig is bij de oefenwedstrijd. Dit hoor ik graag z.s.m., zodat ik ook de indeling voor 2 september in orde kan maken. Geniet nog even van de vakantie en voor daarna een leuk en sportief seizoen!