Maandag 14 oktober jl. zijn Diana van der Schilden en Anja Vermeulen op
bezoek geweest bij Ina Verheul. Dit voorjaar is Ina gestopt met het trainen geven aan de recreanten. Dat was een goed moment om Ina te bedanken voor alles wat ze in meer dan 50 jaren voor VZOD heeft gedaan en dat is heel wat: redactielid Treffer, lid van de TC, trainer van jeugdteams
én recreanten, ontwerper van het logo, schoonmaak, schminken tijdens
activiteiten en dat is nog geen complete opsomming. 

Het bestuur besloot Ina te benoemen tot Lid van Verdienste en wilde haar de oorkonde overhandigen tijdens de slotdag. Maar toen was Ina met vakantie. De JAL leek een goed moment, maar ook dan bleek Ina verhinderd. Dan maar bij Ina op bezoek. daar heeft Anja haar de oorkonde en bloemen overhandigd. Ina stuurde daarop deze reactie: 

Beste  VZODers, Maandagavond had ik een afspraak met Anja, omdat ik afgelopen seizoen gestopt ben met de recreanten, zowel spelen als trainen. Diana kwam ook gezellig mee ( zij vertegenwoordigde de vereniging). Ik kreeg een mooie bos bloemen en werd verrast met de oorkonde en titel : Lid van verdienste! Ik ben heel trots dat ik deze titel mag mag ontvangen, iedereen heel hartelijk dank hiervoor, ik vind het echt een eer dat ik deze titel mag dragen en mijn naam tussen al die andere mooie mensen op het bankje komt te staan. Groet Ina