Op 3 november 2022 overleed Melanie van Pelt – de Moor, vrouw van Kees, moeder van jeugdlid Jasper, supporter en vrijwilliger. Melanie werd 48 jaar.

Vol ongeloof hebben we kennisgenomen van het schokkende bericht van haar plotselinge overlijden. Melanie was een lieve vrouw waar je op kon rekenen. Zo zullen we haar herinneren.

Melanie was een vaak geziene gast langs de lijn van VZOD. Kijkend bij haar man Kees (fluitend of spelend) en aanmoedigend bij haar zoon Jasper. Ook kwam ze graag kijken bij de wedstrijden van de selectie. Zelf korfballen heeft ze kort geprobeerd. Wanneer je vroeg om hulp, kon je op Melanie rekenen. Zo draaide ze haar hand niet om voor een keukendienst of gaf zij hulp in de kantine.

Ook bestuurlijk heeft Melanie veel voor onze vereniging betekend. Zo is zij 12 jaar bestuurslid en penningmeester van onze vereniging geweest. Van 2004 tot 2016 heeft zij ervoor gezorgd dat VZOD financieel gezond is gebleven en heeft zij diverse vernieuwingen kunnen doorvoeren. Melanie stond bekend als punctueel en plichtsgetrouw. Met plezier deed zij haar taken voor onze vereniging.

Ook in de afgelopen tijd kon de huidige penningmeester op haar rekenen met het inboeken van facturen en het doen van betalingen. Op de afgelopen ledenvergadering werd zij hier nog hartelijk voor bedankt. Door het overlijden van Melanie laat zij een groot gat achter in het gezin van Kees en Jasper. Wij wensen hen en overige nabestaanden alle kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Donderdag 10 november is er gelegenheid om te condoleren in uitvaartcentrum Finnema aan de Zwarteweg tussen 19:00 uur en 19:45 uur.

Namens bestuur, vrijwilligers en leden van VZOD
Bert Feenstra, voorzitter