In de oecumenische dienst van 31 augustus jl., waar VZOD aan meewerkte, hield Hans van Leeuwen een overdenking over het thema ‘Iedereen is nodig’. En dat beamen we als bestuur van VZOD: elk lid is nodig om de vereniging te laten bloeien en groeien…. Tijdens de komende ledenvergadering hopen we een aantal taken over te dragen. Welke zijn dat?

Lianda van der Schilden heeft aangegeven dat zij na vier jaar secretariaat haar termijn niet verlengt. Dat betekent dat deze functie vrij komt. Deze is in twee delen op te splitsen: secretaris van het bestuur en de ledenadministratie. De eerste taak betekent dat je in het bestuur zitting neemt en daar dus ook de nodige vergadertijd aan kwijt bent. De tweede taak is een taak die je zelfstandig thuis kunt uitvoeren. Maar gecombineerd kan natuurlijk ook; zo is het tot nu ook altijd gegaan.

Een andere taak waarvan we hopen dat iemand de uitdaging aan wil gaan is Accommodatieaken. Deze is nu gekoppeld aan Kantinezaken en wordt uitgevoerd door Aad Verburg. Na 12,5 jaar aan de Wim Kandreef vraagt deze functie echter meer tijd dan Aad beschikbaar heeft. Het voorstel is dan ook om deze twee taken los te koppelen. Aad zal Kantinezaken blijven behartigen, maar voor de taak Accommodatiezaken zoeken we een nieuw bestuurslid.

Bij deze roepen we alle leden én ouders van jeugdleden op om zich zelf af te vragen of jij één van deze taken op je wil en kunt nemen. Denk niet te snel: daar heb ik geen tijd voor of dat kan ik niet. In overleg is er wellicht meer mogelijk dan je nu denkt. Heb je vragen, wil je meer uitleg of meld je je aan, neem dan contact op met Lianda, Aad of Anja. Onze gegevens vind je hieronder…. Wij wachten vol spanning af!
Lianda van der Schilden, secretaris – lianda@vzod.nl – 06 82054985
Aad Verburg, accommodatiezaken – aad@vzod.nl – 06 38765677
Anja Vermeulen, voorzitter – anja@vzod.nl – 06 40675387