Beste VZOD-ers, na een week vol feestelijkheden is het nu de tijd om jullie voor te bereiden op de nieuwe competitie. Zaterdagavond zijn de meesten van jullie aanwezig geweest bij de onthulling van de nieuwe hoofdsponsoren “Autobedrijf van der Boon “ en “Engel Foreign Food” , 2 totaal verschillende bedrijven die nu samen te vinden zijn op het shirt van VZOD. Door alle feestelijkheden rondom het 60 jarige bestaan van jullie vereniging was er bij deze onthulling weinig tijd voor de sponsoren om wat meer te vertellen over hun bedrijven en de beweegreden waarom zij als sponsor bij VZOD zijn ingestapt. Daarom gooien wij als autobedrijf van der Boon uit (past beter bij korfbal) om ons bedrijf aan jullie voor te stellen en wij hopen dat de heer Engel ditzelfde zal doen. Ikzelf ( Wilko Alewijnse) ben ruim 15 jaar werkzaam bij autobedrijf van der Boon en zal degene zijn die Autobedrijf van der Boon bij jullie zal vertegenwoordigen. Voor velen van jullie ben ik een bekende maar voor degene die mij niet kennen zal ik me in het kort even voorstellen: Tot 15 jaar geleden spelend lid in de A1 en in de Senioren 1 en 2, tevens trainer van diverse jeugdteams en ook in een aantal commissies gezeten: Jeugd CNA en de Jeugd TC.

TERUG BIJ VZOD
Toen Donja Passies mij vroeg of ik mee wilde doen aan het Mixtoernooi hoefde ik niet lang na te denken en een paar weken later stond ik op het VZOD-veld met mijn Kiekeboe shirt aan. Aan conditie en snelheid heb ik heel wat in moeten leveren en zelfs schoot met maken van een “flitsende” beweging de kramp in mijn benen, maar over het algemeen viel het me niet helemaal tegen. Op die dag stond ik met Willem Mast te praten en hij bemerkte dat er bij autobedrijf van der Boon wel interesse was voor sponsoring. Willem zorgde voor het contact tussen autobedrijf van der Boon (waar Willem al jaren tevreden klant is) en de sponsorcommissie. Veel hebben we niet hoeven praten en het sponsorcontract voor de komende 3 jaar was een feit.

SPONSORING IN CRISISTIJD
Veel bedrijven stoppen juist in crisistijd met hun sponsoractiviteiten omdat ze van mening zien dat ze op deze manier geld kunnen besparen. Wij zijn van mening dat deze zogenaamde  crisistijd de uitgelezen kans is om je bedrijf regionaal onder de aandacht te brengen. In deze tijd zijn mensen voorzichtig met het uitgeven van hun zuur verdiende euro’s en bekijken veel beter waar ze hun geld besteden. Men is opzoek naar een betrouwbaar bedrijf in de omgeving waar ze voor een faire prijs en betrouwbaar product kunnen. Vandaar onze slogan “VERTROUWD EN DICHTBIJ”.
De grotere dealerholding hebben het op moment moeilijk doordat vaak de persoonlijk benadering van de klant uit het oog wordt verloren. Wij willen juist gezien worden als dorpsgarage waar gezelligheid en persoonlijk contact voorop staat. Wij als Autobedrijf van der Boon hebben, na ruim 56 jaar ervaring, onze sporen wel verdiend in de autobranche. Onze core business is de in/verkoop en het onderhoud van jonge betrouwbare gebruikte auto’s van alle merken. Ons bedrijf heeft vestigingen in Leimuiden (Bilderdam), Nieuw-Vennep en Alphen aan de Rijn. Op onze website vindt u het aanbod van ongeveer 150 gebruikte auto’s met Bovaggarantie, tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud van alle merken (ook als de auto ergens anders gekocht is)  en schadeherstel. Over een paar jaar vieren wij ons 60 jarige bestaan en wij als hoofdsponsor zouden het leuk vinden om u te zijner tijd “als klant” te mogen uitnodigen dit feestje met ons mee te vieren.

Wij wensen alle teams van VZOD veel succes in de nieuwe competitie.
Met vriendelijke groeten,
Autobedrijf van der Boon, Wilko Alewijnse