vzod_jeugdkamp_2011_header_webUch!

Na vorig jaar te zijn afgereisd richting het zuiden van de evenaar boeken wij nu ons ticket richting de Verenigde Staten. We gaan op tournee door HET WILDE WESTEN! De opperhoofden presenteren in het weekend van 17, 18 en 19 juni een fantastisch weekend voor alle cowboys en indianen van de F’jes tot en met de B-Aspiranten. De tocht naar het westen vertrekt om 18:00 uur vanaf de saloon aan de Wim-Kandrive. Waar we de tipi’s gaan neerzetten, blijft nog even spannend.

Opgeven maar!

Er zijn dit jaar superveel jeugdleden. Wij hopen dan ook dat iedereen meegaat. Inmiddels zijn er al heel veel opgave’s. Verzeker jezelf op een plek in de bus door snel op te geven! Opgeven gaat via de website. Surf vliegensvlug naar de site WildWildWest.vzod.nl/jeugdkamp Klik dan op opgeven en vul alle formulieren in. Als je je hebt opgegeven dan kan je gaan beginnen met het oefenen voor de Bonte Avond en je kunt je outfit, geheel in cowboy- en indianenstijl gaan regelen.

Ontbrekende Woeste Willem

Na ontelbaar veel jaar heeft Willem besloten om een keer over te slaan. Hij heeft het erg druk met zijn Hiawatha en dat begrijpen wij. Willem we hopen dat je snel weer meegaat!