Afgelopen seizoen begonnen we gezellig met het spelen van wat wedstrijden en zelfs met  publiek erbij. Daarna werd het helaas zonder publiek en nog even later mochten we ook geen wedstrijden meer spelen. In het zaalseizoen hebben we een paar keer kunnen trainen maar ook dat moest stoppen. We zijn uit nood vervolgens lekker buiten gaan trainen midden in de winter wat voor de vereniging wel een unicum is. Maar goed buiten dat de jeugd wel kon trainen, alhoewel de selectie buiten nog niet echt goed heeft kunnen trainen gaan de verenigingstaken gewoon door.

Misschien vragen jullie je wel eens af wat doen het bestuur en de commissies dan in corona tijd? Geen wedstrijden, geen kantine wat valt er dan zoal te regelen. Er zijn, ondanks dat er geen wedstrijden zijn, veel dingen die toch geregeld moeten worden. De accommodatie moet er wel op en top bijblijven staan en er gaat toch altijd wel weer iets stuk of dingen worden juist nu opgepakt die eerder zijn blijven liggen. CNA probeert zoveel mogelijk activiteiten die binnen de coronaregels vallen te verzinnen en uit te voeren. Daar vallen de sinterklaasactiviteit en de clubquiz bijvoorbeeld onder, maar ook bijvoorbeeld het jeugdkamp welke dit jaar toch doorgaat. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er allemaal door de commissies geregeld wordt.

Als bestuur zorgen wij ervoor dat al deze commissies hun werk goed kunnen doen en dat zij waar nodig worden ondersteund. Daarnaast proberen wij jullie als leden de aandacht te geven die jullie verdienen. Normaal spreken we jullie wel op en langs het veld,  maar we proberen dat nu soms op een andere manier te doen zoals via een kerstkaart of een paasattentie  thuisgebracht door een van de jeugdleden.  We hebben ook nauw contact met de KNKV over de elke week wisselende coronaregels en de dingen die daaraan vastzitten. Hier moeten we steeds het beleid op aanpassen. Gelukkig merken jullie hier weinig van. De regels zijn voornamelijk voor de selectie lastig toe te passen omdat zij elke keer iets meer of minder mogen.

Zoals jullie kunnen lezen gaat het leven van de vereniging dus ook in Corona tijd gewoon door en zijn er vele handen nodig om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen. Hierbij wil ik namens het bestuur iedereen die op wat voor manier dan ook zijn steentje bijdraagt hartelijk danken voor jullie tomeloze inzet voor de vereniging in deze vervelende tijd. Maar ook jullie als Leden wil ik graag hartelijk danken voor jullie trouw aan onze mooie vereniging en als dit alles weer voorbij is gaan we er weer mooie sportieve jaren met goede resultaten  van maken, maar vooral ook hele gezellige jaren .

Namens het bestuur 
Bert Feenstra – Voorzitter