anikaAfgelopen zaterdag moest VZOD/ vdBoon het opnemen tegen DOS uit Westbroek. Was er eerder een nipte thuisoverwinning voor de Kudelstaarters, nu trok DOS aan het langste eind. DOS Westbroek,  geen onbekende van de trainer van VZOD Frits Visser, want Visser is ook bij DOS werkzaam geweest en weet wat ze kunnen.
DOS begon scherp aan de wedstrijd en stond binnen 3 minuten al op een 3-0 voorsprong via twee afstandsschoten  en één van de zeven toegekende strafworpen die DOS van de scheidsrechter kreeg. Bij veel beslissingen van de scheidsrechter zal door de VZOD-ers een vraagteken worden gezet. Na de 3-0 begon VZOD ook in het spelletje te komen  en kon men met DOS mee komen en werd er ook door de formatie van Visser gescoord. Een kwartier voor rust was het VZOD die het betere spel liet zien en veel kansen creëerde maar niet scoorde. De vele meegereisde supporters zagen kansen voor VZOD, maar scoor je zelf niet dan doet de tegenstander dat wel en in plaats van een achterstand van twee punten gingen de Kudelstaarters met een achterstand van 4 punten de rust in, 8-4.
Goede hoop op een goede afloop van de wedstrijd in de blauwzwarte harten in de rust. Twee doelpunten van DOS vlak na rust verstoorde dat beeld maar even, want VZOD/ vdBoon speelde gewoon een zeer goede wedstrijd. Na 10 minuten in de tweede helft kwam de Kudelstaarters op stoom en dat resulteerde in 5 minuten tijd in 5 doelpunten, 10-9, met nog 15 minuten op de klok. Sterk spel van VZOD, maar goede antwoorden van DOS zorgde ervoor dat DOS met hangen en wurgen aan de betere kant van de score kon blijven en uiteindelijk met 13-12 aan het langste eind trok. Zelfde uitslag als de eerste ontmoeting, nu echter een andere winnaar. Ondanks het verlies sprak een tevreden coach over een sterk en goed spelend VZOD. Zaterdag speelt VZOD een belangrijke wedstrijd tegen Koveni in de eigen Proosdijhal