VZOD kan terugkijken op een geslaagd en feestelijk startweekend. Vrijdag was de aftrap van het feestweekend ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de Kudelstaartse korfbalvereniging. Het eerste evenement betrof de sponsorloop waarmee geld verdiend kon worden voor de aanschaf van inloopshirts. Onder een lekker zonnetje werd menig rondje gelopen, soms vergezeld door de (groot)ouders. Vervolgens werd door de ere-voorzitters Arie de Vos en Cees Tichelaar het nieuwe kustgrasveld geopend. Daarna een spannende strijd bij het Mixtoernooi. De Ellen Grootjans Trofee is dit jaar in de wacht gesleept door het trotse koppel Gradus van Limpt en Arjan de Boer.

Zaterdag organiseerde het bestuur een Dank-je-wel avond voor alle vrijwilligers van VZOD. In een gezellige sfeer werd genoten van het optreden van de gewelldige band Got-It. Zangeres Marion Giesbers, moeder van twee VZOD-speelsters, wist samen met haar band het publiek op te zwepen. Gelukkig voor de omgeving hadden de vele bezoekers alleen luchtgitaren, die werden echter uitzinnig bespeeld.

Zondagmorgen hebben we dankbaar mogen meewerken aan een oecumenische dienst, helaas niet op ons sportveld maar in De Spil. Het thema was Iedereen is nodig! Dit sloot naadloos aan bij de feestavond van zaterdag waarin alle vrijwilligers bedankt werden voor hun tijd en inzet. De groendecoratie was passend vormgegeven door Joke de Vries: de ronde balvorm opgemaakt in de rieten korf, waarbij het VZOD blauw eruit stak. Al met al, reden om trots terug te kunnen kijken! Maar niet om uit te rusten, want 65 jaar is tegenwoordig geen leeftijd meer om met pensioen te gaan. VZOD is nog springlevend en zal ook de komende jaren vooruitgang als het doel blijven zien!