Het 3-kamp van VZOD is voor herhaling vatbaar. Samen met de selecties van Phoenix en KVA werd het een mooie middag op het VZOD-complex in Kudelstaart. Wij willen de teams van Phoenix en KVA graag bedanken voor hun inzet en gezelligheid afgelopen zaterdag!

Na de wedstrijden werd de BBQ aangezet en heeft een groot deel van de selectie en junioren samen heerlijk kunnen eten. Ook werd er diezelfde avond een sjoelcompetitie georganiseerd, al is hierdoor wel duidelijk geworden dat het mikken van een korfbal een stuk eenvoudiger is dan het mikken van een sjoelstuk. En dan vooral in het derde en vierde poortje!

Dank ook aan de (inval)scheidsrechters die de wedstrijden voor ons in goede banen hebben geleid: Kees van Pelt, Paul te Riele, Frank Dankelman, Thomas van der Zwaard en Eric Spaargaren. Super!

Onze grootste dank gaat uit naar twee fantastische dames van de kantinecommissie die de hele dag (in hun vrije tijd!) achter de bar hebben gestaan. Chantal Honselaar en Lianne Feenstra, jullie zijn toppers!