Vol trots mogen wij de nieuwe hoofdsponsor presenteren voor de hoofdmacht van VZOD: FIQAS Software B.V. FIQAS staat voor First in Quality and Service, een slogan die prima aansluit bij de ambities van VZOD: de eerste plek willen behalen, ‘first in quality’.

De sponsorcommissie is geruime tijd op zoek geweest naar een nieuwe hoofdsponsor, dat bleek geen makkelijke taak te zijn. Kort geleden is het contact gelegd met Rob Geleijn van FIQAS die interesse toonde. De onderhandelingen werden voortvarend afgerond en tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 26 november jl. mocht Arie de Vos, als trotse voorzitter van de sponsorcommissie de nieuwe sponsor introduceren.

FIQAS is een solide ICT-onderneming, gevestigd in Aalsmeer. Opgericht in 1989 en sindsdien gegroeid tot meer dan 60 medewerkers. FIQAS ontwikkelt moderne oplossingen voor tarifering, facturatie en incasso. De klanten zijn actief in diverse sectoren: service providers (voice, data & vision), aanbieders van online diensten/e-commerce (digitale verbruiksdiensten), mobiliteit (brandstof en parkeren), logistiek (postpakketten en zendingen) en utilities (gas, elektriciteit en water). Onder hen aansprekende bedrijven zoals PostNL, eBay en Telfort.

FIQAS steunt vele algemene goede doelen, maar ook sport, onderwijs en lokale evenementen kunnen rekenen op ondersteuning door FIQAS, en dat vaak structureel. De gedachte hierachter: FIQAS heeft zakelijk succes, en zij willen dat graag vertalen in bijdragen aan partijen die zich inzetten voor het maatschappelijk welzijn.

Ook senioren 3 heeft een nieuwe sponsor gevonden, en wel Sani-bouw . De vestiging in Kudelstaart is in handen van eigenaar Ard Heemskerk. Het bedrijf heeft ervaring met alle soorten van renovatie, bouw- en verbouwwerkzaamheden alsook timmerwerk en installatiewerkzaamheden waaronder CV, water en rioleringswerkzaamheden. Hij werkt samen met een aantal vakmensen uit verschillende vakrichtingen uit de bouw om u een totaalpakket van dienstverlening te kunnen aanbieden. Hierdoor is het mogelijk om alle opdrachten, van klein tot groot, uit te voeren. Vakmanschap, kwaliteit en goede service komen écht op de eerste plaats. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in het doorvoeren van aanpassingen of verbouwingen die u woning levensloopbestendig moeten maken.

Twee prachtige lokale bedrijven waar wij graag onze naam aan verbinden! De contracten zullen binnenkort worden getekend.

Op 10 januari 2015 zullen de sponsoren worden voorgesteld aan de leden en het publiek voor de wedstrijden die dan gespeeld worden in De Proosdijhal in Kudelstaart. De teams zullen dan de nieuwe kleding presenteren.