Na een door moeder natuur verstoord einde van het Koppelschiettoernooi in augustus worden zaterdag a.s. alsnog de finales gespeeld. 

Een twaalf-tal koppels zal zaterdag 17 oktober a.s. om 18.30 uur klaar staan om het eerste schot te lossen. Deze halve finalisten – welke bepaald zijn eerder dit jaar tijdens het toernooi in de jubileumweek – zijn voor drie rondes verdeeld in drie verschillende poule om de 4 beste koppels te bepalen. Vervolgens zullen deze koppels kruisfinales spelen en uiteindelijk word om 19.30 uur de finale van het W&P VZOD Koppelschiettoernooi ’09 gehouden, waarna de Ellen Grootjans troffee word uitgereikt aan de winnaar. Klik hier voor het programma!

Dit alles is echter maar een deel van de festiviteiten die zaterdag gehouden zullen worden. Op deze laatste speeldag voor het zaal-seizoen word namelijk de VZOD A1 gehuldigd voor hun kampioenschap. Nadat VZOD/vd Boon 1 zeer waarschijnlijk met een mooie zege hun wedstrijd heeft afgesloten zal de A1 hetzelfde proberen te gaan presteren. Vervolgens beginnen de finales van het VZOD Koppelschiettoernooi ’09. Daarna kan het zomaar gebeuren dat het nog lang onrustig blijft in de VZOD kantine.

Al met al zeer zeker de moeite waard om te komen beleven, tot zaterdag!

15.30u | VZOD 1 – Amsterdam 1
17.00u | VZOD A1 (Kampioen) – Oranje Nassau A1
18.10u | Huldiging VZOD A1
18.35u | Finales Koppelschiettoernooi ’09

De huldiging van de Jeugdteams zal plaatsvinden in de zaal, meer informatie volgt hierover.