Dit jaar bestaat VZOD 65 jaar; wij zijn geen oude, bejaarde vereniging geworden, maar zijn een groep enthousiaste, jonge (en oke, ook wat oudere) leden die ambitieus de toekomst tegemoet gaan. Wel vinden we het een mooie leeftijd en we willen er bij de start van dit seizoen aandacht aan geven. Het seizoen bij VZOD start traditioneel met het koppelschiet-tournooi op vrijdag 29 augustus a.s. Voorafgaand zal een sponsorloop gehouden worden voor en door de jeugd. Over beide activiteiten vind u meer informatie elders op deze site/Treffer etc.

Op zaterdag 30 augustus a.s. nodigen we ’s avonds alle vrijwilligers uit voor een gezellige avond. Hiermee willen we iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt, hartelijk danken voor hun inzet. Wie is vrijwilliger? De ouders die rijden bij wedstrijden of trainingen, de scheidsrechters die fluiten, de vrijwilliger achter de bar, degene die het materiaal verzorgen, de ouders die schoonmaken op vrijdagmorgen, de commissie- en bestuursleden, de ‘tuinmannen’, degene die de shirts van de teams wassen, de trainers van de (jeugd)teams, de ramenlappers, de ……….. en zo kunnen we nog veel meer activiteiten noemen. Iedereen die zich inzet voor de vereniging, nodigen we uit om deze avond aanwezig te zijn. De avond wordt opgeluisterd door een heuse liveband, we starten om 20.00 uur.

Op zondagmorgen 31 augustus a.s. wordt er door de RK Parochie St. Johannes de Doper en de Samen-op-Weggemeente, beiden uit Kudelstaart een oecumenische dienst gehouden op het terrein van VZOD. Voorgangers zijn pastor Annemiek Blonk, ds. Hans van Dalen en ‘onze’ Hans van Leeuwen. Muzikale begeleiding door een gelegenheidsband bestaande uit Sound of Worship, aangevuld met VZOD leden. De organisatie voor deze dienst is in volle gang, maar we kunnen uw hulp ook gebruiken. Voor deze dienst wordt een podium gebouwd op het grasveld; dit willen we doen op zaterdagmiddag de 30e om 17.00 uur. Hiervoor vragen we een aantal mensen om te helpen de podiumdelen uit de blokhut te halen en vervolgens in elkaar te zetten. Kunt u ons helpen, meldt u dan aan bij Kees Vermeulen (0640435174). Per mail kan ook openluchtdienst@sow-kudelstaart.nl.

Ik hoop velen van jullie te zien bij één of meerdere activiteiten!
Namens het bestuur, Anja Vermeulen