Zaterdag 15 januari zijn de F-pupillen van c.k.v. VZOD goed aan de voorjaarsvakantie begonnen. Zij wonnen voor het eerst een wedstrijd in de zaal! Met 6-9 versloegen ze TOP F2 uit Sassenheim. Tot nu toe was het de F1 nog niet gelukt een wedstrijd te winnen. Maar deze zes kanjers doen iedere week hun uiterste best en laten iedere wedstrijd zien dat ze ontzettend veel plezier hebben in het korfbalspel. Dat ze verliezen vinden ze niet heel erg, ze vinden het vooral heel leuk om wedstrijden te spelen en doelpunten te scoren.

Maar vandaag waren de jongste VZOD-pupillen super blij en hun coaches super trots, want ze scoorden er meer dan de tegenpartij! We gingen scherp van start, al snel stonden we 0-1 voor door een mooi afstandsschot van Noor. Ook Dean en Sanne scoorde en met rust was het 2-3. In de tweede helft keken we goed naar elkaar en speelden de bal snel over. Al gauw was de stand 4-7, nu mocht TOP een superspeler inbrengen en toen speelden we opeens met zijn vieren tegen vijf tegenstanders, dat is best lastig. Het werd nog even spannend want TOP scoorde ook. Maar door de doelpunten van Sjoerd en Jimmy eindigde de wedstrijd in een overwinning! 6-9, YES!!! Naomi speelde ook een hele goede wedstrijd, helaas heeft ze niet gescoord. Met nog vier wedstrijden te gaan zullen we geen kampioen meer worden, maar we spelen nog drie keer thuis in de Proosdijhal en hopen op veel publiek. Dus kom allemaal kijken bij de F1! zie www.vzod.nl voor het programma.