De afgelopen periode hebben er behoorlijk wat wisselingen plaatsgevonden binnen de CNA. Voor nieuwe leden, maar ook voor wat oudere leden, is het niet altijd meer even duidelijk wie in deze commissie zitten. Daarom stelt de deels vernieuwde Commissie Neven-Activiteiten zich graag even aan jullie voor.

Op dit moment bestaat de CNA uit Hanna Viet, Jan de Jong, Karin van Buren, Miriam Vermeulen, Shewa Bernsen en Tom Teeuwen. Karin en Miriam zijn er sinds enkele maanden bij gekomen, de rest van de commissie draait al even mee. Helaas hebben wij dit jaar afscheid genomen van Donja Passies, Steven de Jong en Suzan Verheul. Zij hebben alle drie meerdere jaren een hoop gedaan voor deze commissie en hebben hier veel tijd, energie en plezier in gestoken. Donja, Steven en Suus, bij dezen willen wij jullie enorm bedanken voor jullie inzet voor de commissie, jullie zijn van grote waarde geweest voor onze club!

Maar wat doet de CNA nou precies? De belangrijkste taak van ons is, zoals de naam al zegt, het regelen van activiteiten die niet direct met korfbal te maken hebben. Deze activiteiten zijn er om het ook buiten het sporten om gezellig met elkaar te kunnen hebben. Onze activiteiten zijn over het algemeen openbaar en je mag dus ook een vriendje of vriendinnetje meenemen als je dat leuk vindt. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, organiseren we van alles; van bingo tot midgetgolf en van een strandavond tot een slaappartijtje in het clubhuis. We organiseren activiteiten voor de jeugd, voor de volwassenen en voor allebei, dus er zit voor ieder wat leuks tussen. De grootste activiteit die we organiseren is het jeugdkamp. Dat doen we niet alleen, maar met een aantal enthousiaste leden die daar door ons voor worden uitgekozen en het vaak al een aantal keer hebben gedaan. Zien we jou de volgende keer ook op een van onze activiteiten?

Het organiseren van deze activiteiten kost wel veel tijd en energie en dat kunnen we niet meer helemaal opbrengen met de huidige groep. Op dit moment zijn we daarom op zoek naar enthousiastelingen (junioren, senioren of ouders) die het leuk vinden om iets te organiseren. Bij voorkeur vindt je het leuk om met jongere kinderen te werken en ben je er niet vies van je handen flink uit de mouwen te steken als dat nodig is. Lijkt dit jou/u wat? Stuur ons dan een mailtje via cna@vzod.nl

We zien jullie graag bij onze activiteiten!

De CNA