Het was afgelopen zaterdag de eerste zaalwedstrijd sinds lange tijd, en nog ongewis wat de toekomst brengt. Maar goed, het glas is halfvol dus vandaag de kans om thuis tegen Refleks onze kunsten ook in de zaal te laten zien. De supporters konden via de livestream de wedstrijd gelukkig in de kantine of thuis volgen. VZOD ging gelijk fanatiek van start en twee flitsende doorloopballen van Bastiaan betekende een 2-0 voorsprong. Jurre deed, ook via een doorloopbal, een duit in het zakje: 3-0.

Maar Refleks gaf zich nog niet gewonnen en wij waren niet altijd even scherp in de verdediging.  Net een stapje te laat van de blauw zwarten betekende een goal of een strafworp tegen. Refleks kreeg wel een stuk of zes strafworpen mee, gelukkig werden de meeste hiervan gemist. De ruststand was dan ook 3-3 dus in de rust weer de hoofden bij elkaar gestoken en elkaar opgepept. We zouden minder gehaast spelen en zorgvuldig de organisatie in het vak neerzetten  zodat we meerdere ballen per aanval konden schieten. En tegelijkertijd de focus houden in de verdediging. Na rust hadden we de smaak weer snel te pakken en liepen we door mooie en gevarieerde treffers van Jurre, Bastiaan 2x, Noëlla, Lotte en Jasper uit naar 9-4. Ook verdedigend hielden we het in deze fase potdicht. Maar net als in eerste helft kwam er weer wat zand in de motor en stokte de doelpuntenmachine. Refleks wist driemaal op rij te scoren en kwam nog dichtbij, tot 9-7, en bracht zo opnieuw de spanning terug. Het werd nog even billen knijpen maar Bastiaan knalde gelukkig de eindstand van 10-7 op het scorebord.