Het definitieve programma voor het zaalseizoen 2015-2016 staat nu online. Inclusief verzameltijden, rijders en scheidsrechters. Het volledige overzicht is te vinden op de pagina Programma.

Teamouders
Met ingang van het zaalseizoen vindt er een wijziging plaats in het afmelden voor de wedstrijden van de jeugd. Omdat het niet gelukt is om een wedstrijdsecretaris/-secretaresse te vinden voor de zaal heeft de Technische Commissie besloten om een andere weg in te slaan. Voortaan zal de wedstrijdsecretaris alleen alle organisatorische zaken omtrent het wedstrijdsecretariaat op zich nemen. De taak om de teams compleet te krijgen op de zaterdagenen zal door zogenaamde “Teamouders” op zich genomen worden. Het is dus heel belangrijk dat je jouw kind afmeldt bij de trainer/coach én bij de teamouder. Als u nu al weet dat uw kind er een bepaalde datum niet is geef het dan z.s.m. door, dan kunnen we hier vast rekening mee houden. De teamouders en hun contactinformatie is te vinden op de website op de pagina Teams en Trainingstijden.

Scheidsrechtersindeling
Helaas zal het ook dit zaalseizoen niet lukken om zonder hulp van de senioren en junioren alle wedstrijden van de F- & E-pupillen van scheidsrechters te voorzien. Vanaf woensdag 29 oktober zal de volledige indeling op de website te vinden zijn, kijk goed of je ingedeeld bent. De WGO heeft een speciale handleiding gemaakt voor scheidsrechters die voor het eerst fluiten genaamd “Richtlijnen voor een aangewezen scheidsrechter”. Nieuw in deze richtlijnen is ook het feit dat een aangewezen scheidsrechter alleen een vervanger uit de senioren of junioren mag regelen, ook mag deze vervanger geen deel uit maken van de bestaande scheidsrechtersgroep die normaliter al fluiten voor de WGO. Een scheidsrechtersvervanging dien je nog steeds te melden via de website op de pagina Scheidsrechter Wijziging.
De handleiding is terug te vinden op de pagina WGO.