Op 16 februari staat het grootste CNA-spektakel van dit seizoen op het programma. Jong en oud is welkom in de kantine aan de Wim Kandreef voor een heuse VZOD LedenQuizzz. Het zal een avond worden om nooit meer te vergeten. En het leukste is, iedereen mag meedoen. De jeugd mag dus hun ouders meenemen om samen de prijs voor het winnende team binnen te slepen. Ook oudere leden zijn van harte welkom en hard nodig om alle vragen goed te kunnen beantwoorden en opdrachten goed uit te kunnen voeren. De LedenQuizzz zal starten om 19:30 en zal ongeveer 2 uur duren, waarna er nog de gelegenheid is om een drankje te doen met elkaar. 

 Om niet met een lege maag aan de Quizzz te hoeven starten, zorgt de kantinecommissie goed voor de inwendige mens. Deze keer zorgen zij voor onbeperkt pannenkoeken eten! Voor kinderen tot 12 jaar zal dit 3 euro kosten, voor oudere kinderen en volwassenen 5 euro. Vanaf 17.30 is iedereen welkom in de kantine om te eten. 

Voor dit evenement is het wel belangrijk dat iedereen zich tijdig opgeeft. Stuur daarom nu al een mail naar cna@vzod.nl met het aantal personen en de leeftijden, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende pannenkoeken. Ook als je alleen naar de Quizzz wilt komen, ontvangen wij graag een mailtje. Opgeven voor het eten kan t/m 8 februari. Wij zien jullie graag op 16 februari in het clubhuis! 

De CNA