In september ging de D2 van VZOD van start  met coach Jesper en Esmée. Het was heel leuk en gezellig maar we leerden ook heel veel in de trainingen, zoals: 4-0 -dat is een aanvalstechniek- en uit beweging schieten. Op het veld buiten zaten we in een poule van 4 en werden we gedeeld kampioen met Velocitas D3. Dit werd natuurlijk gevierd.

Half oktober gingen we de zaal in. We zaten met een meerdere teams in een poule, dit waren er 7. Onze beste tegenstander was TOP D4. We speelden goed naar elkaar en richtten goed op de korf. We gingen om 7:45 op weg naar Alphen aan den Rijn met taart en kinderchampagne. Het was nog spannend want de eerste helft was best wel slecht. Dus was het nog spannend of wij de kampioenswedstrijd gingen winnen, maar we hebben ze toch verslagen met 1-11. Het was jammer genoeg voor Jesper de laatste wedstrijd omdat hij voor een baan naar het buitenland is gegaan. 

Als cadeau kregen wij van VZOD een teamuitje voor de twee kampioenschappen, wij zijn gaan Glow-Golf spelen en frietjes eten in the Beach, dat was erg gezellig!! Door Janou Rooks, speler D2 nummer 6