Aanstaande maandag beginnen de jeugdtrainingen weer bij VZOD. In de laatste Treffer van het vorige seizoen was al te lezen wat de teamindelingen waren. Een trainer coach voor de E1 is gevonden in de vorm van René Spaargaren. Wij zijn nog op zoek naar een assistent. De Ev2 zal door Maaike Heil en Sahar Mohammed worden getraind en gecoacht. Wij zijn erg blij met de inzet van deze ervaren topkorfballers om de jeugd van VZOD veel te gaan leren. Iedereen veel plezier en succes in het nieuwe seizoen! Klik hier voor de teamindeling.

Voor de senioren start het seizoen ietwat rommelig door het afzeggen van John van Duuren. Toch hebben Sietze en Gradus het weer voor elkaar gekregen en zal de selectie getraind worden. Niet één maar twee trainers zijn bereid gevonden. Op maandag zal Albert Maarse de training gaan verzorgen met Gradus als backup. De donderdag wordt ingevuld door de man waar we aan het eind van het seizoen nog afscheid van hebben genomen; Frits Vink. Frits gaat ook op zaterdag het coachen op zich nemen. Respect voor de hulp die deze mannen de vereniging bieden! Ondertussen blijven we op zoek naar een vaste trainer/coach.

Zowel op deze site als op de mobiele VZOD-site is het programma voor het veldseizoen 2011/2012 weer beschikbaar. De eerste Treffer wordt op 30 augustus gemaakt. Copy moet uiterlijk zondagavond binnen zijn. Later geleverde copy kan niet geplaatst worden. De eerste digitale nieuwsbrief hopen we later die week te versturen. Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief of controleer of je mailadres al bekend is. Je inloggegevens heb je in een brief van VZOD ontvangen. (je inlognaam bestaat uit de laatste 7 cijfers van je clubcardnummer). Kijk bij ‘Mijn account’/contactgegevens.